13 tammikuuta 2016

Pakkasen värinen palmikkopipo


Harvoin neulon ja etenkään viidellä puikolla. Siinä mulla menee hermot ja kärsivällisyys heti! En vois kuvitellakkaan, että jaksaisin väkertää villasukkaa ja vielä sen toisenkin. Oon kyllä kuullut, että vois neuloa myös kahta sukkaa yhtä aikaa? Miten se tapahtuu? Pyörröpuikoillako?

Joskus kuitenkin tekee mieli neuloa ja silloin otan pyörröpuikot kouraan ja paksua lankaa. Saa nopeasti valmista! Löysin tosi kivan pipo mallin ohjeineen Kirsikkapuu -blogista, jonka nimeä en nyt muista ja pikaisella googlettelullakaan en löytänyt, mutta heti kun sen jostain nappaan, niin kerron. Piposta tuli valmis yhdessä päivässä! Mun pyörröpuikot oli tähän vähän liian pitkät, niin palmikoita tehdessä silmukat vähän venyi. Mukava tuli silti ja toisenkin tein jo eri värissä. 

Nauttikaa pakkasen puremista poskista ja kimmeltävästä lumesta! :)

3 kommenttia:

 1. Ihana! Kerrohan, kun löydät ohjeen. Tällaiset neulomukset onnistuvat multakin, mutta eivät mitkään enemmän pitkäjänteisyyttä vaativat.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohje löytyypi täältä http://kirsikkapuunblogi.blogspot.fi/2015/10/palmikkopipon-ja-huivin-ohje-viime.html

   Poista
 2. Ihana! Kerrohan, kun löydät ohjeen. Tällaiset neulomukset onnistuvat multakin, mutta eivät mitkään enemmän pitkäjänteisyyttä vaativat.. :)

  VastaaPoista