31 maaliskuuta 2017

Amppari kynäpenaali

Taas on kuukauden viimeinen päivä. Mihinköhän tämä maaliskuukin hurahti? Olisi taas viimeiset mahikset laittaa Vuosi väriterapiaa -haasteen työ ajoissa näytille. Tämän kuukauden väri oli vaaleanpunainen. Vaaleanpunainen on kiva väri, mutta hmm.. Mitä mää haluaisin vaaleanpunaisena? Tarviiko kukaan mitään vaaleanpunaista? Meillä ei kotona ole mitään vaaleanpunaista, enkä väristä oikein välitä vaatteissakaan. Paitsi sehän on tulevan kesän trendiväri! 

Tajusin myös tämän kuukauden aikana, että en vain saa inspiraatiota kaivettua, jos yritän pakolla miettiä jotain joka olisi tietyn värinen. Ennemmin mun täytyy miettiä jokin kiva työ ja sen jälkeen yrittää sumplia siihen kuukauden väriä. Kaikkihan sen tietää, että käsitöiden tekeminen pakolla, hampaat irvessä on kaikkea muuta kuin kivaa. Mutta kyllä sellainen löytyi toissa päivänä. Kiva työ nimittäin! Ampparipussukasta tuli kuva vastaan Pinterestissä ja sellaisen minäkin halusin tehdä. Lopputulos ei oo mitään siihen kuvan amppariin päinkään. Mun ampparille tuli hammasraudat, vetskarin sijaan ja jalat jätin pois kokonaan. Mun pussukka ei saanut väritystä oikeista amppareista vaan Amppari-jätskistä! Tää voi myös näyttää ampparin lisäksi hiireltä, pupulta tai sitten kaljulta vauvalta, jolla on riipputissit. Niin, että semmosta.Sanonpahan vaan, että jos joskus vielä koulunpenkille pääsen, niin mulla on ainakin sen koulun makein kynäpenaali. Tää on myös niin pitkä, että tänne voi hyvin sujauttaa sukkapuikot ja virkkuukoukutkin talteen. 

Tänään on perjantai ja siksipä toivottelen teille aivan super aurinkoista viikonloppua. Itse ainakin haluaisin syödä tänä viikonloppuna Amppari-jätskin!


2 kommenttia:

  1. Hulvaton haastetyö. :D En minäkään ole ihan varma, mikä tuo on, mutta ehkä eniten pääsiäispupu tulee nyt mieleen! Ja joo, mulla meinas mennä yöunet, kun pähkäilin huhtikuun työtä, joka nyt on jo aluillaan ollut pari päivää. Mulla oli hyvä idea, vähän matkaa jo teinkin, mutta sitten alkoi tökkiä. Piti muuttaa suunnitelmaa, kun turha on just pakolla tehdä mitään. :D

    VastaaPoista
  2. Tämähän on aivan kuin amppari-mehujää, kerrassaan pirteä ja käytännöllinen! :)

    VastaaPoista