04 maaliskuuta 2017

Neulottu palmikkopipoLeppoista lauantaita! Meillä on täällä vähän jännät paikat. Ollaan lähdössä maanantaina Saksaan, mutta lentolakko tuottaa pientä lisäjännitystä. Näillä näkymin meidän pitäis päästä ihan hyvin matkaan, mutta ikinähän ei tiedä miten se sitten käytännössä menee. Kuitenkin hyvillä mielin matkaan ja eihän sille sitten mitään voi, jos kaikki ei menekkään ihan putkeen. 

Matkustetaan Müncheniin viikoksi Jukan siskon perheen luo kyläilemään. Aivan tosi kivaa päästä viettämään heidän kanssa aikaa! Tämä reissu on mun viides kerta Münchenissa, mutta aina sinne on vain tosi kiva mennä uudestaan. Tällä kertaa haluaisin löytää sieltä jonkun mahtavan askartelukrääsäkaupan. (Terkut vain Jaana!)

 
Niin ja sitten näihin kuviin! Neuloin ystävälle joululahjaksi tämän palmikkopipon, joka on ollut kyllä mun hellässä huomassa jo kuukauden, kun tupsu meinasi tipahtaa matkasta. Nyt on tupsu taas tiukasti takaisin paikallaan ja päätin napata piposta kuvat tänne blogiinkin. Pipo on sama kuin vuosi sitten neulomani pakkaspipo. Musta tämä malli on aivan ihana. Just semmonen sopivan lörö, ei yhtään tiukkis. Simppeli tehdä kun ei tarvi mistään kavennuksista huolehtia. Senkuin vaan neuloo niin pitkälle kuin haluaa ja kursii lopusta kiinni. En olleskaan muista mitä lankaa tässä on, enkä pikaisella Novitan lankojen tutkimisellakaan tätä löytänyt. Ehkä tää vois olla tuota Novitan Joki lankaa Oliivin värissä.
Yritän ehtiä vielä tänne blogiin ennen reissua tai ainakin ajastan jotain pientä ensi viikolle. Instagramissa mun kuulumisia voi seurata myös reissun aikana nimellä lauralovviisa. Nähdään taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti