05 huhtikuuta 2017

Opin neulomaan kantapään -sukat


Viikonloppuna kotikotona päätin, että nyt teen ne villasukat ja ne parit pakolliset kantapäät. Ja niin tein! Ne meni huomattavasti kivuttomammin kuin se eka kantapää viime lokakuussa, josta kerroin täällä aikaisemmin. Näin kauan siinä meni, että mun kiinnostus villasukkien tekoon palasi. Puoli vuotta! Tein näistä nilkkasukat, että pääsin mahdollisimman pian kantapäiden tekoon, mutta nyt kun olen näitä päivän pitänyt niin onhan tämä nilkkasukkamalli aika kiva muutenkin. Semmoset rennot ja sopivan kevyet lämpeneviin keleihin. 

Lankana tuttu seiskaveikka ja väreinä vadelma sekä oranssi. Ei paljoa kerennyt lankoja pähkäillä neulomisinnon alkaessa ja nappasin lähimmät kerät käden ulottuvilta. Sormet syyhyää jo seuraavien sukkien kimppuun! Niin ja siihen kantapäähän vielä. Sehän onki ihan helppoa. Oliko se vaikeus vaan mun päässä? En tajua. Vielä kuin saisin tuon keskisaumankin tasaiseksi.. Täytyypä keskittyä siihen seuraavissa sukissa.

2 kommenttia:

  1. Kivat ja onnistuneen näköiset sukat! (: Ei se kantapää vaikea ole, se vaan pitää oppia ensin. Ja kun sukkien teon alkeet on oppinut, vain taivas on rajana. Sitten vaan seuraavia puikoille. Tsemppiä!

    VastaaPoista